Δημήτρης Παπάζης

Εταίρος

παπάζης-δημήτρης-φωτό-νέα

Ο Δημήτρης Παπάζης είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, απόφοιτος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Λογιστών. Έχει περισσότερα από 25 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο της Ελεγκτικής και σχετικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την DFK και την PwC στην Ελλάδα και συνέχισε την καριέρα του στο εξωτερικό με την ΕΥ ως ανώτερος διευθυντής σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Ελλάδα, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ) και της Βόρειας Αφρικής. Ως διευθυντής ελεγκτικών ομάδων στις ανωτέρω χώρες έχει αναλάβει ελέγχους εισηγμένων και μη εταιρειών με βάση τα ΔΠΧΑ και US GAAP σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων (τηλεπικοινωνιών, υπηρεσιών, βιομηχανιών μετάλλων, ακινήτων, κατασκευών, τροφίμων, ξενοδοχείων, κ.α.), όπως επίσης έχει αναλάβει ελέγχους πιστοποίησης εσωτερικών δικλείδων σε επίπεδο χρηματοοικονομικής αναφοράς (SOX audits).

Στην KSi Greece πέραν της ανάληψης σημαντικών αναθέσεων τακτικών ελέγχων και συμβουλευτικών έργων πρώτης εφαρμογής ΔΠΧΑ, ανέλαβε ρόλους διασφάλισης ποιότητας, τεχνικού συμβούλου σε θέματα ελεγκτικής και ΔΠΧΑ.

Επίσης εξειδικεύεται σε αποτιμήσεων εταιρειών, διαχειριστικούς ελέγχους και σχετικές λογιστικές πραγματογνωμοσύνες.

Κοινοποίηση
Scroll to Top